mókushorror

2007.11.25. - 00:44 | 1 komment

Ma gyanútlanul megyek át a temetőn, hogy sétáljak egyet a tengerparton, mikor átszalad egy mókus az úton. Jaj de aranyos, lehajolok, fényképező elővesz, kattogtat. A mókus kíváncsi, azt hiszi kaját kap, közel jön, nagyon közel. Aztán egyszercsak ketten lesznek, hárman, négyen, és egyre többen. Aranyosak, ugrálnak meg minden, én örülök, hogy nézhetem őket, de hirtelen hátulról ráugrik a lábamra az egyik és elkezd mászni. Na innentől kezdett horrorfilmesbe átmenni a történet, úgyhogy inkább gyorsan otthagyam őket mielőtt még a fenyők közt nyomom veszett volna a félhomályos temetőben.
.

.

Még régebben hallottam, hogy van egy mókus valahol Helsinkiben, aki minden nap bemegy ugyanabba a boltba, elcsen egy kindertojást, kibontja a csomagolásból és bekajálja a csokit. Mostmár simán el tudom képzelni, hogy igaz, agyafúrt kis dögök ezek a mókusok.
.

Címkék: fotó állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://helsinki.blog.hu/api/trackback/id/tr5240841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nefrit · http://nefrit.freeblog.hu 2007.11.26. 23:31:12

húúúúúúúúúú hát ez még mindig nagon duuuurva!!!!!!!!
 
süti beállítások módosítása