rooooooooooooows

2007.11.06. - 00:43 | 2 komment

A finnek döbbenetes nyugalommal és példátlan kitartással tudnak sorban állni. Ma a Tavastia előtt, ami egy nagyon menő rokkklub itt, két utca hosszan egy hadseregnyi tini állt sorban szép fegyelmezetten. Megint japánok léptek fel, ez volt pár hete is, csak akkor már reggel ott ültek az emósok a földön kb. öt fokban. Mikor jöttem visszafelé épp ebédeltek, még mindig a földön ülve-fekve.
De nem csak a koncerteknél (ott azért érthető), hanem hétvégén is ez van, mindenki ugyanarra a pár helyre próbál bejutni, és képesek ezért órákat fagyoskodni. Aztán mikor mennek haza, sorban állnak a taxikért is. Bizonyíték: átlagos szombat éjjel a (fogalmam sincs miért) nagyon népszerű RoyalOnnela előtt.


Ezek is ugyanott, nem annyira józanon:


Címkék: fotó finnek nightlife

A bejegyzés trackback címe:

https://helsinki.blog.hu/api/trackback/id/tr58219827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.Z.Á. 2007.11.06. 17:10:27

onnela: 4-5 teremben különféle műfajok, nemrosszaz

helsinki 2007.11.06. 22:31:31

Nekem nem jött be, de persze ez erősen szubjektív :). Lehet, hogy csak rosszkor voltam.
 
süti beállítások módosítása