november

2007.11.05. - 02:05 | 2 komment

Ma igazi csípős, hideg novemberi vasárnapra ébredtem. Sosem indulok el ezután harisnya és sapka nélkül, brrr. Délután körbesétáltam a szomszédságunkban fekvő nagyon szép temetőt, ami most kivételesen gyönyörű volt a mécsesektől és lámpásoktól.
Meglepődtem, hogy a temető mögött már (tónak álcázott) tengeröböl van. Igazán idilli volt, kisgyerekes családok, sétáló párok, kiskacsák, hattyúk. Mamahattyú, papahattyú, és gyerekhattyúk. A papa egyből odahajtotta a családot, mikor észre vette, hogy fotózni próbálom. Követelőzően nyújtogatta a fejét, de mikor csalódottan tudomásul vette, hogy bizony nem kap fizetséget a családi képekért cserébe, sértődötten továbbálltak. Aztán némi tollászkodás után elúsztak a naplemente felé.

Címkék: fotó természet állatok városkép

A bejegyzés trackback címe:

https://helsinki.blog.hu/api/trackback/id/tr98218678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gina 2007.11.05. 10:32:50

Ezúton szeretnék gratulálni a blog beindulásához, nagyon szép lett!!;)Írj sokat, mert nagyon élvezem olvasgatni és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A legjobb a 10 perces buli volt:) Szegénykék, feketében...:)Átérzem a helyzetet, nekem is csupa feketében kéne járnom, ha olyan akarnék lenni mint a nagy menő kopasz/madárfészekhajú sárgafejű magyar építészek. Kitartás, itt is egyre hidegebb és sötétebb van, de még az utcák is koszosak és az emberek is bunkók, jeee:) pusszancs
 
süti beállítások módosítása